Богачук і Кроуфорд – обов’язкові претенденти на бій із Фундорою

Богачук і Кроуфорд – обов’язкові претенденти на бій із Фундорою

Сергей Богачук, фото — Getty Images

Українець Сергій Богачук – обов’язковий претендент за версією WBC на бій з американцем Себастьяном Фундорою за два чемпіонські пояси у першій середній вазі.

Але Себастьян має вибір – ще один офіційний претендент з боку WBO, колишній абсолютний чемпіон у двох вагових категоріях Теренс Кроуфорд.

Повідомляється, що Фундора може віддати перевагу третьому варіанту – бою з ексчемпіоном світу Ерролом Спенсом. За такого розкладу Себастьян залишить завойований пояс WBO у першій середній вазі, а Кроуфорд поб’ється за вакантний титул з Джошем Келлі, лідером рейтингу організації.

Нагадаємо, Богачук впевнено переміг американця Браяна Мендосу у бою, який пройшов у Лас-Вегасі. Сергій виборов титул тимчасового чемпіона WBC. Новим володарем повноцінного поясу WBC у першій середній вазі того ж вечора став Фундора, який переміг Тіма Цзю.

Дивіться також: Сергій Богачук – Браян Мендоса. Відео огляд бою за 30 березня

Спочатку сам українець мав битися за повноцінний чемпіонський пояс з Фундорою. Однак бій зірвався, оскільки американця призначили на заміну Кіту Турману у поєдинку проти Цзю.

Джерело

Новости Украины