Боїмося вийти на вулицю: окупанти перетворили на пекло життя жителів сіл у Мелітопольському районі

Боимся выйти на улицу: оккупанты превратили в ад жизнь жителей сел в Мелитопольском районе

Окупанти продовжують терор місцевого населення на тимчасово окупованих територіях Мелітопольського району. Мешканці сіл Давидівка, Вовчанське, Андріївка розповіли, що рашисти щодня перетворюють їхнє життя на пекло.

За словами селян, через населені пункти щодня рухається величезна кількість ворожої техніки. Гул стоїть неймовірний, від асфальту вже давно нічого не лишилося окрім глибоких ровів та ям. Колись затишні та сповнені життя села перетворилися на військовий полігон.

Люди серйозно налякані, адже "друга армія світу" не обтяжує себе дотриманням ПДР. Убогі вояки брудні, смердючі, п'яні та "під кайфом" тероризують місцеве населення. А голова окупаційної адміністрації лише відмахується від проблем мирних жителів, мовляв, нічого не може вдіяти з горе-воїяками.

— Крик душі, — пише місцева мешканка. До вас звертаються жителі сіл Давидівка, Вовчанське, Андріївка. Майже щодня через наші села їздить військова техніка, особливо гусенична, яка просто знищує асфальт на вулиці, дорога після них як після бомбардування. Військові пересуваються на дуже великій швидкості, діти бояться вийти на вулицю. Я вже мовчу, що вояки п'яні, а місцями під наркотиками (особисто бачила). Голова села нас навіть слухати не хоче, каже він воякам нічого зробити не може й управи не має на них.

Жителям прифронтових міст у районі Молочанська також не позаздриш, крім обстрілів, військові рф ходять по домівках і вимагають, щоб місцеві жителі мінімально пересувалися вулицями, залякуючи людей нібито майбутніми обстрілами ЗСУ. А жителів окремих прифронтових сіл у районі Токмака окупанти і зовсім змусили виселитися зі своїх будинків, мотивуючи тим, що нібито на цих будинках ЗСУ вже поставили мітки на їхню ліквідацію.

Нагадаємо, вчора партизани замінували машину окупаційного голови сільради окупованої Давидівки Мелітопольського району Віталія Полковникова. Колаборант проживає в Якимівці, до призначення головною сільради працював у селі Високому в агрофірмі. Представив колаборанта місцевим жителя Максим Зубарєв, половинка якого після підриву партизанами вижила і не полишає надії балотуватися в депутати.

Джерело

Новости Украины