«Був ще таким молодим, велика біда»: з’явилося фото доцента, який розбився на смерть у Тернополі (ФОТО)

30-річний доцент кафедри Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя загинув 8 липня, упавши з висоти третього поверху після того, як перехилився на сходах через перила. Чоловік упав об бетонну підлогу і отримав травми, несумісні з життям.

Пресслужба університету опублікувала фотографію трагічно загиблого чоловіка.

«Ректорат, колектив кафедри та уся університетська спільнота Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя з сумом сприйняла звістку про трагічну смерть доцента кафедри автомобілів Клендія Володимира Миколайовича.

Клендій Володимир Миколайович був талановитим молодим ученим, здібним викладачем та відмінним організатором, який користувався повагою в співробітників та авторитетом у студентства. Володимир Миколайович народився 24 вересня 1990 р. У 2012 році закінчив Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя отримавши освітньо-кваліфікаційний рівень магістр технології машинобудування.

У 2017 році отримав диплом спеціаліста за спеціальністю «Автомобілі та автомобільне господарство» у Луцькому національному технічному університеті (друга вища освіта). В 2015 році захистив дисертаційну роботу за спеціальністю 05.05.05 – піднімально-транспортні машини, був стипендіатом Кабінету Міністрів України для молодих учених, опублікував за трудову діяльність понад 150 науково-методичних публікацій.

Адміністрація, професорсько-викладацький колектив університету, висловлюють щирі співчуття родині, друзям та знайомим Володимира Миколайовича. Панахида відбудеться 10 липня о 19.00 год. за адресою: м. Бережани, вул. Шашкевича, 18. Похорон відбудеться 11 липня о 14.00 год. у м. Бережани. Вічна пам’ять»,- ідеться у повідомленні.

Панахида мала розпочатися 10 липня о 19.00 год. за адресою: м. Бережани, вул. Шашкевича, 18. Похорон – 11 липня о 14.00 год. у м. Бережани.

Источник

Новости Украины