Черешеньки з медом: крєпкіє хозяйствєннікі і борошно, магазинні розмови диверсантів, украв-випив – у блогєри!

Черешеньки з медом: крєпкіє хозяйствєннікі і борошно, магазинні розмови диверсантів, украв-випив – у блогєри!

Добривечір вам у вулик, любі бджілки! У День усіх закоханих зичимо вам ночей, любов’ю повних, а русні – букет бавовни! А зараз – новини, від яких солодшає на серці.

 

У Запорізьку область завезли борошна – аби випікати соціальний хліб. І це прекрасна ілюстрація діяльності «крєпкіх хозяйствєнніков» із-запорєбріка – може, хто забув, у нас і свій такий був, поки до Ростова не загув! Пам’ятаєте, як московитські обізянки крали зерно? Через Мелітополь щодня сотні вантажівок на Крим тяглися! А тепер возять до області борошно, бо тут ані зернини не знайти.

Стратєгі от бога: як дурень-батя і дурень-син, які борошно на базар привезли торгувати. Торгують-торгують, а тоді син і каже баті: « Тату, кінчайте торгувать, бо здачу нічим давать».

Рівень любові до «асвабадітєлєй» у Мелітополі критично низький. Замість добиватися взаємності рашисти почали карати усіх, хто «много разгаваріваєт». Штрафують навіть за розмови у магазині. Складається враження, що окупанти починають прозрівати: недовго їм лишилось панувати на нашій землі. ЗСУ допомогло – бавовни останнім часом у Мелітополі не бракує, а буде ще більше!

А ви як хотіли – любов треба заслужити. Ми ж не на болотах, де людина – не людина, а «бєзмолвная скотіна»!

Придуркуваті рашисти і прислугу собі набирають відповідну. Наприклад, «блогєра Максютку», який у свої 26 років тільки й уміє, що пиляти відосікі про невимовну чарівність «русского міра». А нещодавно з’ясувалося, що у свої 17 років Максютка ще й злочин скоїв: вкрав центнер ячменю. Мало того, що крадене цей геній планування  продав утричі дешевше, ніж міг, так ще й «спалився». Суд, з урахуванням тендітного віку дурника, впаяв тому сто годин виправних робіт.

Яке їхало – таке й здибало, одним словом.

На цьому кажемо па-па, молимось за ваші спокійні та, з урахуванням свята, змістовні нічки і прекрасні раночки, а русні – із отрутою скляночки.

Як маєте щось нам розповісти – пишіть: [email protected]. Ваші «Черешеньки з медом».

Джерело

Новости Украины