Через обстріл Харкова пошкоджений інтернат

Попередньо, обстріл стався у Шевченківському районі.

Унаслідок обстрілу ніхто не постраждав.

15 березня внаслідок обстрілу Харкова був пошкоджений інтернат та житловий будинок. Комунальні служби ліквідують наслідки обстрілу. Про це повідомив харківський міський голова Ігор Терехов в ефірі національного телемарафону.

«У нас був обстріл по одному з районів Харкова. На жаль, постраждав інтернат. Крім цього, постраждав житловий будинок. Зараз наші комунальні служби обслідують його, і прибираємо те, що натворив обстріл нашого ворога», — сказав Терехов.

Зазначимо, підопічні інтернату, про який йдеться, — люди з вадами слуху. За словами Терехова, на момент обстрілу підопічних в інтернаті не було, там знаходилися працівники.

«Хочу сказати, що людей не було. Були працівники цього інтернату. На щастя, ніхто не постраждав. Тому зараз ми ці руйнації прибираємо. І це інтернат, який обслуговував людей із певними труднощами, життєвими труднощами. Тому на щастя, ніхто не постраждав», — розповів мер.

UPD. Пізніше у Харківській обласній прокуратурі розповіли, що окупанти завдали удару по Шевченківському району Харкова ракетою С-300, яку запустили з Бєлгородської області. Заклад освіти частково зруйнований, також пошкоджені автомобілі жителів.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Як писав UA-NEWS.in.ua, 15 березня близько 10:20 у Харкові пролунав вибух. За попередньою інформацією, обстріл стався у Шевченківському районі. Кілька ракет впали за межами Харкова. Мер Харкова Ігор Терехов зазначив, що у районі місця влучання російських снарядів не має жодного військового або інфраструктурного об’єкта. Через обстріл у будинках навколо повибивало шибки.

Фото: Харківська обласна прокуратура Фото: Харківська обласна прокуратура Фото: Харківська обласна прокуратура Фото: Харківська обласна прокуратура Фото: Харківська обласна прокуратура Фото: Харківська обласна прокуратура Фото: Харківська обласна прокуратура ПопереднійНаступний

Джерело

Новости Украины