Чергова брехня від росіян: реконструйовану в 2020-му році насосну станцію видають за новий проект — новини Бердянська

Днями в місцевих Z-пабліках поширилась інформація про, начеб то, початок реконструкції насосної станції. Проте цю інформацію спростували в Бердянській МВА – станцію відремонтували ще в 2020-му році

Чергова брехня від росіян: реконструйовану в 2020-му році насосну станцію видають за новий проект Фотографія реконструйованої насосної станції у 2020 році.

Згідно повідомлення окупаційних пабліків під контролем Фонду розвитку територій, начеб то, розпочалась модернізація водопровідної насосної станції продуктивністю 45 тис. кубометрів на добу. Роботи, ніби то, проводять коштом спеціального казначейського кредиту (СКК). Про це повідомив Генеральний директор публічно-правової компанії «Фонд розвитку територій» Ільшат Шагіахметов.

скрін повідомлення c z-пабліку
скрін повідомлення c z-пабліку

 

Насправді ж станцію було реконструйовано ще в 2020-му році за рахунок інвестиційної програми «Бердянськводоканалу». В Бердянській МВА наголошують, що в рамках реконструкцій тоді було встановлено сучасне польське обладнання — насосні агрегати з частотними перетворювачами та повною автоматизацією і диспетчеризацією. 

Враховуючи, що окупанти вже заявили про початок робіт, маємо черговий приклад «освоєння» коштів за рахунок робіт, які були виконані Україною. При цьому кількість поривів на водопровідних мережах міста постійно зростає.

Источник

Новости Украины