Чи виступить Світоліна на Australian Open-2021: відповідь тенісистки

Світоліна виступить на Australian Open-2021
/ Getty Images

Перша ракетка України Еліна Світоліна прокоментувала свої плани щодо виступу на Australian Open, який нещодавно перенесли на 2021 рік. Українка хоче поборотись за титул.

Тенісний турнір Australian Open повинен був розпочатись 18 січня, але через пандемію коронавірусу змагання були перенесені на 8 лютого. Лідерка України Еліна Світоліна планує взяти участь та спробувати поборотись за престижний титул, повідомляє btu.org.ua.

Цікаво дізнатись Хто стане найкращою тенісисткою світу 2020 року: чи є у списку Світоліна

Участь Світоліної

Торік українка пробилась до третього кола турніру у Мельбурні. А найкращим результатом Світоліної на цьому турнірі залишаються вихід у чвертьфінал в 2018 та 2019 роках.

Тенісистка з України грає на Australian Open вже з далекого 2013 року. Кожен тенісист повинен буде відбути двотижневий карантин після прибуття останнього учасника.

Турнір повинен відбутись з глядачами.

  • У цьому році Світоліна додала у свою скарбничку два титули – у Монтерреї та Страсбурзі. Поповнила свій бюджет 625 тисячами доларів. 2020 рік Еліна завершила на високому 5 місці у рейтингу WTA.
  • Більшою мірою завдяки доволі вдалим виступам Світоліної Україна змогла здобути у цьому році 4 титули, які вивели її на 6 місце у рейтингу націй, які поповнили скарбничку найбільшою кількістю трофеїв.
  • Перша ракетка України стала найкращою спортсменкою року за версією Cosmopolitan Україна.
  • Сама ж одеська тенісистка потрапила у топ-10 найуспішніших тенісисток за кількістю перемог. Вона 301 раз завершувала свої поєдинки перемогою.

Источник

Новости Украины