Чим займається в соцмережах донька пропагандиста Соловйова: журналістка повідомила несподівані факти

Чем занимается в соцсетях дочь пропагандиста Соловьева: журналистка сообщила неожиданные факты

У той час, коли кремлівський пропагандист Володимир Соловйов займався розпалюванням війни в теле- та радіоефірах, його донька Катерина засуджувала вторгнення російської армії до України. Свої опозиційні погляди до Кремля вона не приховує упродовж тривалого часу.

Про це розповіла в ефірі телеканалу FREEДОМ журналістка видання “Верстка” Дарія Кучеренко.

За її словами, ще 10 років тому Катерина Соловйова озвучувала свої опозиційні погляди у  соцмережах. Зокрема, вона підтримувала протести на Болотній проти фальсифікації результатів виборів до Державної Думи РФ, говорила про міжнаціональну ворожнечу та расизм у Росії, критикувала чиновників за розкрадання коштів.

Окрім того, донька пропагандиста кілька років поспіль на свій день народження закликала підписників робити пожертви російським правозахисним організаціям, зокрема “ОВД-Инфо” та “Насильству нет”.

“3 та 5 березня 2022 року вона опублікувала два відео в ТікТоці англійською. І в цих відео вона засуджує війну та каже, що Росія — це не Путін, і не потрібно асоціювати Росію з Путіним. Розповідає про те, що в Росії жорсткі обмеження щодо ЗМІ, і говорить про те, що в Росії не можна використовувати слово “війна”. А в цей же час її батько Володимир Соловйов на телеканалах та в радіоефірі не просто говорив про те, що він за війну, а займався розпалюванням ненависті”, — додала журналістка.

https://tsn.ua/svit/chim-zaymayetsya-v-socmerezhah-donka-propagandista-solovyova-zhurnalistka-povidomila-nespodivani-fakti-2340739.html

 

 

Джерело

Новости Украины