Чісора перед Усиком вийшов у ринг проти відомого репера Діззі Раскала

Дерек Чісора
/ instagram.com/derekwarchisora

Британський боксер Дерек Чісора продовжує підготовку до поєдинку з Олександром Усиком. Британець вирішив підготуватися до Усика, провівши спаринг з репером.

Чісора вийшов в ринг проти британського репера Діззі Раскала й провів з ним короткий спаринг. Про це повідомляє 24 канал.

Дивіться також Чісора передав привіт Усику: британця відгамселив Девід Хей – відео

На інстаграм-сторінці eightcountboxing з’явилося відео, як Чісора та 36-річний репер спарингують.

Ровесник співака не жалів його у ринзі: Чісора завдавав, хоч і не сильних, але точних ударів. Дерек змусив земляка тікати від ударів і той навмисне клінчував.

У підсумку сутичка завершилася без нокдауну чи нокауту. Очевидно, що Раскал не дотягує до суперважкої ваги, в якій виступає Чісора.

 

 

 

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dizzee Rascal trying it with Derek Chisora ————————————————————— Follow @eightcountboxing_ for more! — Follow @eightcountboxing_ for more! ————————————————————— @dizzeerascal vs @derekwarchisora #derekchisora #dizzee #dizzeerascal #boxing #boxingtraining #funnyboxing #sparring

Допис, поширений Daily Boxing News (@eightcountboxing_) 22 Вер 2020 р. о 4:31 PDT

Коли бій Усик – Чісора?

Поєдинок мав відбутися ще 23 травня у Лондоні. Та через пандемію COVID-19 бій перенесли на невизначений термін. Наразі відомо, що зустріч боксерів має пройти 31 жовтня.

 

 

Источник

Новости Украины