Чому радіатори холодні: розповідає керуюча компанія «Місто для людей Енергодар» | Новости Энергодара

У 58 житлових будинків, які знаходяться в обслуговуванні компанії «Місто для людей Енергодар», запустили теплоносій. Але в окремих випадках, мешканці звертаються до компанії з проблемою відсутності опалення в їх квартирах. Відсутність тепла в радіаторах може бути причиною збою подачі теплоносія, про це нам розповіли в компанії. Наприклад, нещодавно така ситуація склалась з мешканцями будинків за адресами: вул. Молодіжна, 27/1 та 27/2. Відповідно керуюча компанія звернулась до КП «Тепловодоканал» для вирішення цієї проблеми.

Щодня на гарячу лінію «Місто для людей Енергодар» надходить до 100 заявок від мешканців, які скаржаться на відсутність теплоносія в батареях. Аварійна бригада оперативно реагує та виїздить на виклики клієнтів й виконує роботи по розповітрюванню системи.

Енергодарівці, у яких виникають проблеми з теплом по окремим кімнатам і стоякам, можуть звертатися цілодобово на гарячу лінію компанії “Місто для людей” в Енергодарі за номером: 067-400-90-20.

В компанії підкреслюють, що заборгованості на будинках перешкоджають виконанню ремонтних робіт і значно ускладнили підготовку до опалювального сезону. Поточні ремонтні роботи здійснюються за рахунок накопичень за однойменною статтею тарифу, що формується за рахунок оплат мешканців всього будинку.

Источник

Новости Украины