Чому молоду дружину Віктора Павліка раптом почали порівнювати з Тіною Кароль і який вигляд Катерина Репяхова мала до пластики. Фото

29-річна блогерка та концертна директорка Катерина Репяхова, дружина співака Віктора Павліка показала своє обличчя через рік після пластичної операції. Вона змінювала форму носа, щоб досягти бажаного профілю.

Свіжими кадрами зірка соцмереж та бізнеследі поділилася в Instagram. Примітно, що в коментарях її порівняли з виконавицею Тіною Кароль.

Обидві знаменитості мають біляве волосся та струнку фігуру, проте, вочевидь, тепер і деякі риси обличчя у них стали схожими.

«На другому фото наче Тіна Кароль», «Так це круто – бути схожою на таку зірку», «Око не відірвати», «Красуня», – написали в коментарях підписники Катерини Репяхової.

Пластичний хірург з цієї нагоди поділився колажем, де яскраво видно всі зміни в зовнішності дружини Віктора Павліка. До операції вона мала прямий ніс, а після втручання – кирпатий.

У березня минулого року Репяхова поділилася, що зробила класичну ринопластику, за яку віддала 3520 євро (близько 150 тисяч гривень).

До речі, тоді блогерка наважилася не лише на зміну форми носу, а й на ліпофілінг підборіддя (корекцію форми). Як видно на фото, ефект зберігся і продовжує радувати молоду маму.

Раніше OBOZ.UA писав, що сімʼя Павліка потрапила в скандал через відео, на якому співак катає дружину по закритому для звичайного транспорту Південному мосту в Києві. Пізніше Катерина Репяхова виправдалася за пост, але в них уже відібрали перепустку.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело

Новости Украины