Цієї ночі Ізмаїльський район знов атакували шахеди

В ніч проти суботи ворожі безпілотники знов атакували Одещину. Зокрема, під удар потрапив і Ізмаїльський район. Є збиття, але є і ушкодження.

Другу ніч поспіль російські терористи атакували ударними безпілотниками Одеський та Ізмаїльський райони. Напружена бойова робота сил ППО тривала більше трьох годин.

Зокрема, в Ізмаїльському районі пошкоджено стіну ангара, вікна і двері дачного будинку без послідуючого загорання. Загиблих та постраждалих, на щастя, немає. Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Цієї ночі Ізмаїльський район знов атакували шахеди

Цієї ночі Ізмаїльський район знов атакували шахеди

Один з ворожих шахедів, який летів на Ізмаїльський район сьогодні вночі, знищили саме моряки — прикордонники одного із загонів Морської охорони. Як зазначили у прес-службі, мобільна вогнева група успішно збила ворожий дрон типу «Shahed-136/131», який прямував на промислові та портові об’єкти Одещини.

Загалом, як повідомив президент України Володимир Зеленський, цієї ночі ворог запустив понад 70 «шахедів» по всій Україні. Завдяки силам наших оборонців більшість збито.

— Я дякую воїнам армійської авіації, мобільних вогневих груп та протиповітряної оборони, які в Київській, Черкаській, Житомирській, Вінницькій, Одеській, Сумській, Дніпропетровській, Полтавській, Херсонській, Харківській та Донецькій областях усю ніч захищали українців. Дякую за захист неба, — сказав президент.

Джерело

Новости Украины