Цієї доби на Запорізькому напрямку ЗСУ завдали суттєвих втрат російським окупантам, — офіційно від ЗОВА

Розпочалася тридцять перша доба героїчного протистояння Українського народу російському вторгненню. Угруповання Сил оборони на Запорізькому напрямку продовжує ведення оборонної операції.

Як повідомляє речник ЗОВА, полковник ЗСУ Іван Арєф’єв,
протягом цієї ночі та ранку було успішно відбито атаки ворога — наші воїни завдають суттєвих втрат російським окупантам і противник продовжує втрачати живу силу та техніку.

Підрозділи ДСНС Запорізької області перебувають у підвищеній готовності. Тож, на територіях, де тривають бої, після закінчення артобстрілів залучаються до ліквідації наслідків надзвичайних подій.

За наявною інформацією з тимчасово окупованого Бердянська, з понеділка, 28 березня, припиняють свою діяльність низка банківських установ: “Альфабанк”, “Ощадбанк”, “Аваль”. Також повідомляється, що поки працюватимуть: “ПриватБанк” (субота та неділя вихідний), “А-банк”, “ТАС банк”, “Укргазбанк”.

Міськвиконком Бердянська підтримує роботу комунальних підприємств, сферу ЖКГ, але місто продовжує залишатися без газопостачання, через що збільшилося навантаження на електромережі, щодня трапляються аварії.

Сьогодні воїни-нацгвардійці відзначають своє професійне свято – День Національної гвардії України! Керівники й депутатський корпус Запорізької обласної ради вітають особовий склад та ветеранів НГУ Запорізької області та всієї України.

Нехай на всіх фронтах вас супроводжує вдача. Разом — до Перемоги!

Відділ комунікацій Запорізької обласної ради

 

Источник

Новости Украины