Данилов про бої за Бахмут: Росія втрачає у 7 разів більше солдатів, ніж Україна

Данилов про бої за Бахмут: Росія втрачає у 7 разів більше солдатів, ніж Україна

Фото: President.gov.ua

Втрати російської армії на Бахмутському напрямку становлять у 7 разів більше, ніж Збройних сил України. Про це повідомив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данилов у ефірі всеукраїнського телемарафону.

— Ми сьогодні на засіданні Ставки дивилися на втрати Російської Федерації і безпосередньо щодо Бахмута. Так, там складно і важко, але майте на увазі, що наші хлопці та дівчата щодня їх там сотнями відправляють туди, куди вони мають вирушати, з огляду на те, що вони сюди вдерлися нас вбивати. Нині ми їх убиваємо. І ось цей скажемо так перерахунок – 1 до 7 на нашу користь, – заявив Данилов.

На Донбасі тривають запеклі бої за Бахмут. Напередодні у Сухопутних військах ЗСУ заявили, що українським військовим вдалося «приглушити» російських окупантів. Наразі на околицях тривають бої, українські Сили оборони перебувають у місті, «відходити ніхто не збирається».

Наприкінці лютого до Бахмута були також направлені додаткові війська для підкріплення наших захисників. За даними Міноборони, ситуація там дуже складна та напружена, оскільки росіяни там зосередили свої основні зусилля, намагаючись захопити місто. У той же час, наші бійці дають гідну відсіч ворогові і не дозволяють йому захопити українську територію.

Джерело

Новости Украины