Де мешканцям деокупованої Харківщини відновити права та зареєструвати авто

Послуги надають мобільні сервісні центри Міністерства внутрішніх справ.

Доведеться їхати у найближчі до деокупованих населені пункти. 

Мобільний сервісний центр МВС 14 вересня розпочав надавати державні послуги в селищі Донець (колишній Балаклійський, укрупнений Ізюмський район), зокрема, для мешканців деокупованих Балаклії та Ізюму. Про це повідомила Харківська обласна військова адміністрація. 

Люди зверталися за послугами з відновлення документів — посвідчення водія або свідоцтва про реєстрацію транспорту, а також послуги з реєстрації та перереєстрації авто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як безпечно дістатися до звільнених міст Харківщини на власному транспорті

Як зазначили в Регіональному сервісному центрі МВС у Харківській області, попередньо записалися 11 людей, а вже після початку роботи прийшли більше 50. 

«Оскільки поки на нещодавно деокупованих територіях є певні проблеми з електропостачанням та зв’язком, ми приїздимо в найближчі населені пункти, де можемо надати державні послуги всім охочим. Сьогодні також поїхали в Чугуїв, куди підвозили людей з Чкаловського (Чугуївський район) та Вовчанська (укрупнений Чугуївський район). Маємо дуже великий попит у населення», — розповів начальник Регіонального сервісного центру МВС у Харківській області Валерій Бондаренко.

Графік: Харківська ОВА

 

Джерело

Новости Украины