Де в Чернівцях можна працювати при знеструмленні — адреси коворкінгів

За інформацією: Суспільне Чернівці.

Коворкінг. Світлина ілюстративна. Фото: Unsplash

У Чернівцях тривають екстрені та аварійні відключення електроенергії через російські обстріли. Наразі область може спожити 133 МВт — це 39% від звичних потреб регіону. Суспільне розповідає, які коворкінгиколективний офіс, де у єдиному просторі працюють люди різних професій у Чернівцях працюють, коли немає світла та зв'язку.

Коворкінги в Чернівцях

Carpe Diem

Адреса: вулиця Франка 1/3

Графік роботи: з 10:00 до 20:00 без вихідних

У коворкінгу є генератор, також планують встановити Starlink впродовж двох тижнів. Поряд з коворкінгом є укриття, яким можна скористатися під час повітряної тривоги.

Коворкінг платний, на вибір пропонують денний, тижневий та місячний абонементи. Забронювати місце можна в інстаграмі або на сайті.

Коворкінг CarpeDiem в Чернівцях. Фото: coworking.carpediem.agency

Uawork

Адреса: вулиця Конституційна, 44 (колишня — 28 червня)

Графік роботи: з 9:00 до 19:00, з понеділка по п'ятницю

У коворкінгу є електрика та інтернет. Наступного тижня планують встановити Starlink.

Коворкінг платний, на вибір пропонують погодинний, денний, тижневий та місячний абонементи.

25 листопада всі місця у коворкінгу зайняті. Дізнатися, чи є вільні місця та забронювати можна за телефоном 063 224 0687 та в інстаграмі.

Коворкінг Uawork у Чернівцях. Фото: Instagram / uawork_coworking

Що відомо

  • У Чернівецькій області 25 листопада продовжують діяти екстрені та аварійні відключення. Графіки погодинних відключень не діють з 23 листопада.
  • 23 листопада Росія знову здійснила масований ракетний удар по території України. Ударів зазнали житлові будинки та ТЕЦ, ТЕС і електропідстанції у Києві, Київській, Вінницькій, Львівській та Запорізькій областях. У Києві та області внаслідок обстрілів є загиблі та поранені. По всій Україні запроваджують аварійні відключення світла.Через ракетний удар РФ по Україні світло вимкнулось у Молдові.
  • Офіс президента оприлюднив карту з пунктами, де можна буде зарядити телефон та зігрітися у випадку повного відключення світла. У Чернівецькій області це, зокрема, будівлі обласної військової адміністрації та державної служби з надзвичайних ситуацій.

Новости Украины