Декорація для фільмів жахів — у мережі показали, який вигляд має місячний парк у Кирилівці

Декорация для фильмов ужасов - в сети показали, как выглядит луна парк в Кирилловке

Після того, як окупанти захопили Мелітополь, усе пішло під укіс. Напередодні "курортного" сезону, мелітопольці показали, наскільки селище готове до зустрічі "туристів".

Все, до чого торкається рука убогих фашистів XXI століття, перетворюється на тлін.

У мережі з'явилося актуальне відео, який вигляд зараз має луна-парк, розташований у самому центрі Кирилівки. Атракціони, більше схожі на купу металобрухту, недоглянута територія, повна відсутність людей ознак життя. Навіть не віриться, що до війни в літні місяці тут було зовсім по-іншому.

 

Весняні пейзажі, квітнева зелень і яскраве небо, на жаль, не здатні виправити ситуацію. Як то кажуть, померла, так померла:

— Куди приходить "русскій мір", усе вмирає. Моя улюблена, млява Кирилівка, — констатує голос за кадром.

Очікувати позитивних змін, поки нашу землю топчуть окупанти, не доводиться. РІА Мелітополь показував, який вигляд мав луна-парк у розпал "курортного" сезону минулого року. У променях заходу сонця, атракціони нагадували зону відчуження. На вулицях було пустельно, і від цього моторошно. Рідкісні відпочивальники жартували, що весь центр Кирилівки належать тільки їм, і зізнавалися, що так страшно в Луна-парку не було навіть на найекстремальнішому атракціоні…

Джерело

Новости Украины