Депутат Одеської міської Ради Світлана Осауленко взяла участь в акції на підтримку України

Одесити, хто як може, підтримують прагнення України до Перемоги. Все можливе для цього робить і депутат Одеської міської ради Світлана Осауленко (фракція партії «Довіряй ділам»).

Під час робочої поїздки до Сполучених Штатів Америки вона особисто взяла участь в акції на підтримку України, яка пройшла біля стін Білого дому у Вашингтоні.

Учасники акції вимагали у США та всіх демократичних країн світу посилити різноманітну допомогу Україні. Приміром, військова допомога прискорить Перемогу та збереже багато життів мирних українців, яких щодня окупанти обстрілюють смертоносними ракетами. Про підступність ворогів свідчать наслідки нещодавнього обстрілу Дніпра.

«Кожного дня роби щось заради перемоги», — закликала всіх небайдужих депутат Одеської міськради Світлана Осауленко у повідомленні на власній сторінці у соцмережі Фейсбук.

Слід нагадати, що в Одесі Світлана Осауленко постійно допомагає українським військовим. Постійною її роботою є підтримка одеситів, які сьогодні її потребуть. Не залишаються поза увагою діти.

Команда Світлани Осауленко працює заради наближення Перемоги 24 години на добу.

 

Джерело

Новости Украины