Дерев’янченко: Після операції подумав про наших військових. Мені просто “підшили” біцепс. А в цей момент хтось розплющує очі і бачить, що у нього немає ноги чи руки

Дерев’янченко: Після операції подумав про наших військових. Мені просто “підшили” біцепс. А в цей момент хтось розплющує очі і бачить, що у нього немає ноги чи руки

Сергей Деревянченко, boxingscene.com

Український боксер суперсередньої ваги Сергій Дерев’янченко (15-6, 10 КО) прокоментував проведену паралель про те, що його бій однією рукою після травми у поєдинку з французом Крістіаном Мбіллі (28-0, 23 КО) можна порівняти з кровопролитною повномасштабною війною України проти росії , яка продовжується вже третій рік, і яка так само, як і він сам, не здається.

“Ми не можемо порівнювати бій у рингу та реальну війну. Те, що роблю я, незрівнянно з тим, що роблять наші воїни. Те, що Україна мене мотивує — це правда. Пишаюся, що я українець. Пишаюся, що мої люди пишаються мною так само, як я пишаюся ними”.

“Це частина нашої культури. Це те, як ми виховуємо своїх дітей. Це те, як я був вихований. Після операції подумав про наших військових. У мене все добре. Мені просто “підшили” біцепс. А в цей момент хтось відкриває очі й бачить, що в нього немає ноги чи руки, і навіть при цьому наші люди продовжують жити. І мене не зупинити, як і не зупинити Україну”.

У третьому раунді зустрічі з французом Крістіаном Мбіллі (28-0, 22 КО) Дерев’янченко отримав травму лівої руки, через яку весь бій відбоксував фактично однією правою рукою. Українець продовжив поєдинок і поступився одноголосним рішенням суддів.

Деревянченко зазнав своєї шостої поразки на професійному рингу, тоді як Мбіллі, як і раніше, не знає гіркоти поразок. Для француза цей бій став другим за три останні місяці – у травні Крістіан переміг британця Марка Хеффрона технічним нокаутом у першому раунді.

2 вересня повідомлялося про те, що Дерев’янченко успішно переніс операцію на лівій руці.

У поєдинку з Сергієм Дерев’янченком Мбіллі успішно провів восьмий захист титулу WBC Continental Americas у другій середній вазі. Українець раніше розповів, що планує виступати на професійній арені ще близько двох років, а його головною метою залишається завоювання титулу.

Джерело

Новости Украины