Детройт з Михайлюком не уникнув чергової поразки в НБА

Святослав Михайлюк
/ GETTY IMAGES

Український баскетболіст Святослав Михайлюк провів черговий матч за Детройт у регулярному чемпіонаті НБА. У зустрічі з Атлантою команда українця не зуміла уникнути поразки.

Команди показували рівну гру на паркеті та навіть не змогли за чотири чверті визначити переможця у зустрічі. Тому переможеного було відомо лише за підсумками наступної чверті, що буває вкрай рідко у баскетбольних зустрічах. Тут дещо кращий вигляд мала Атланта – 123:115, пише 24 канал.

Ось це так Українського баскетболіста Леня сенсаційно відрахували з Торонто

Прикра поразка

Хоча гості залишили за собою перші три чверті – 29:31, 16:21 та 33:40, а от суперник у четвертій все компенсував – 28:14. Остання вирішальна чверть завершилась із рахунком 17:9 на користь Атланти.

За Детройт зіграв Святослав Михайлюк, але і він не став на заваді програшу. Українець провів на майданчику 11 хвилин та 56 секунд. За цей час баскетболіст набрав 6 очок та зробив 2 підбирання, одне перехоплення та одного разу втрачав м’яч.

  • Ця поразка стала 11-ю для Детройта лише при 3-х перемогах. Команда українського баскетболіста продовжує перебувати у статусі аутсайдера Східної конференції. Атланта ж йде 7-ю.
  • Наступну зустріч Детройт вдома зіграє 23 січня проти Х’юстона. Атланта ж поїде в гості до Міннесоти.

Источник

Новости Украины