Деякі особливості облаштування скляних веранд та зимових садів під ключ

Облаштування скляної тераси чи веранди в прибудинковій зоні дозволить розширити життєвий простір, створить неймовірні відчуття відкритості та водночас слугуватиме надійним захистом від примх погоди на кшталт дощу, снігу чи сильного вітру. Найкращим варіантом сучасної відпочинкової зони є використання виготовленої з прозорого скла, безпечної та надійної конструкції з оригінальним дизайном та привабливим зовнішнім виглядом. Сучасні скляні веранди забезпечують комфортні умови для відпочинку незалежно від пори року – у літню спеку чи навіть взимку. Скління терас проводиться з використанням загартованого скла, яке може бути як прозорим, так і матовим чи кольоровим (в окремих випадках на поверхню скла може бути нанесено логотип чи використані певні елементи вітражу).

Різновиди терас та способів їх скління

Сучасні варіанти терас чи веранд відрізняються типом скління, способом відкривання та температурними режимами, які встановлюються в терасі завдяки холодному чи теплому склінню. Скління терас може бути рамним, що передбачає використання рам з алюмінієвого профілю, пластику, дерева чи ПВХ та безрамним. Рамне скління тераси є більш практичним, оскільки за потреби дозволяє замінити пошкоджену частину конструкції, в той час, як використання безрамного способу скління дозволяє створення оригінального та більш привабливого зовнішнього вигляду конструкції. Для рамного чи безрамного скління терас використовують загартоване скло товщиною 10 та більше міліметрів.

Досить практичними та зручними у використанні є тераси зі звичайними вікривними системами, які можуть відкриватися в трьох положеннях – настіж, у верхньому положенні та в режимі вентиляції, водночас вигляд розсувних терасних конструкцій є більш сучасним та функціональним, оскільки не передбачає облаштування порогів. Сучасні варіанти скляних терас є:

  • цілком безпечними завдяки використанню загартованого скла, стійкого до механічних ударів, сильного вітру чи атмосферних опадів;
  • надійними та довговічними конструкціями, що здатні до витримування значних навантажень;
  • оптимальним рішенням для за забезпечення природного освітлення в приміщенні впродовж цілого дня.  

Тераси, виготовлені з використанням рамного чи безрамного скління не потребують особливого догляду, оскільки очищення скла здійснюється за допомогою будь-якого миючого засобу.

Облаштування зимового саду під ключ

Багато власників заміських котеджів мріють насолоджуватись виглядом красивих вічнозелених кущів чи вдихати неймовірні аромати розквітлих квітів впродовж цілого року. Вказані мрії можна втілити в життя шляхом облаштування зимового саду «під ключ». 

Для замовників, що вирішили облаштувати зимовий сад ціни є цілком прийнятними, адже основу даної конструкції виготовляють з міцних алюмінієвих профілів, всередині яких встановлено надміцне скло. Завдяки вічнозеленим та квітучим кущам і рослинам зимовий сад радуватиме своїх господарів під час лютневого снігопаду та затяжних осінніх дощів.

Новости Украины