«Динамо» на останніх хвилинах втратило перемогу у матчі з «Олександрією»

Олександрія – Динамо: результат та відео голів
/ fco.com.ua

12 липня «Олександрія» зіграла з «Динамо» у матчі 30 туру УПЛ. Команди розійшлися бойовою нічиєю.

Олександрія – Динамо 2:2

Гол: Третьяков, 23 (пен.), 89 (пен.) – Вербич, 64, 75

Дивіться також: «Олімпік» резервом розтрощив «Маріуполь»: ганебний тайм та два дублі – відео

  • Кияни опинилися в непростому положенні, коли будь-яка втрата очок може виявитися фатальною в контексті боротьби «Динамо» за срібні медалі. У середу «біло-сині» значно поліпшили собі настрій, завоювавши Кубок України.
  • «Олександрія» видала п’ятиматчеву безвиграшну серію, яка почалася з поразки саме від «Динамо». У попередньому турі кияни програли донецькому «Шахтарю» з рахунком 2:3, а «жовто-чорні» зіграли внічию з «Зорею» – 2:2.

Господарі жваво розпочали матч у Олександрії, але змогли забити лише ближче до 20-ї хвилини. Спершу Де Пена біля лінії штрафного «Олександрії» відпасував під удар Андрієвського, який пробив поруч з хрестовиною. А через хвилину «містяни» вже заробили пенальті у ворота Дениса Бойка – Сирота завалив Безбородька в своїй штрафній.

Третьяков з 11-тиметрової позначки пробив точно в лівий від себе кут. Бойко вгадав напрямок удару, але не дотягнувся до м’яча – 1:0.

«Олександрія» була близька до другого м’яча. Після скидки партнера Безбородько з меж воротарського пробив поруч зі штангою. На 35-й хвилині Де Пена прийняв закид з глибини, прибрав захисника і пробив, але повз ворота.

«Біло-сині» відігралися лише на 64-й хвилині. Після навісу Шепєлєва з флангу захисники «Олександрії» не зуміли вибити м’яч зі штрафної і за сферу зачепився Вербич, який з розвороту завдав точного удару.

А ще через 10 хвилин підопічні Олексія Михайличенка вирвали перемогу у матчі. Кендзьора з правого флангу дав діагональ на дальній кут штрафного точно на Караваєва, який хитнув опонента і пробив на техніку. Паньків в падінні відбив м’яч на Вербича, і словенець завдав точного удару – 1:2.

Наприкінці матчу Шабанов сфолив проти Шастала в своїй штрафній і заробив пенальті у власні ворота. Третьяков і на цей раз з 11-тиметрової позначки пробив Бойка, відправивши м’яч у лівий від себе кут – 2:2.

Олександрія – Динамо відеоогляд матчу

  • Таким чином, «Динамо» втратило очки у важливому матчі і залишилося на третій сходинці УПЛ (56 очок), пустивши «Зорю» на 1 заліковий бал уперед.
  • «Олександрія» не знає перемог вже 6 матчів поспіль (45 очок).

Источник

Новости Украины