Динамо програло АЕК у другому турі групи Ліги Європи

Динамо програло АЕК у другому турі групи Ліги Європи

Київське Динамо провело другий матч групового раунду Ліги Європи.

  Київське Динамо у другому турі групового раунду Ліги Європи зустрілося з кіпрським АЕК, як багато хто вважав – головним аутсайдером ігрового квартету відбіркової групи.   Команда Луческу почала матч у домінуючому стилі, не даючи супернику можливості переходити на чужу половину. Динамівці провели кілька атак, але перший випад АЕК завершився необов’язковим фолом від Забарного.   До воріт було досить пристойно, але удар угорця Д’юрчо був таким класним, що Бойко з ним не впорався – м’яч влетів у дев’ятку.  

Динамо програло АЕК у другому турі групи Ліги Європи

    Після хорошого старту здавалося, що кияни підуть відіграватися і зможуть це зробити. І справді, біло-сині йшли в атаки, намагалися організувати щось цікаве і навіть забили, але гол Буяльського скасували через мінімальний офсайд у Дубінчака, який і виконував результативну передачу.   І таке враження, що кияни вмить вичерпали весь свій запас хай хоч мінімально цікавих шансів. АЕК також почав атакувати, теж не має насправді небезпечних моментів, але динамівці натомість надавали їм такі можливості. Можливо, найгіршу гру у складі Динамо за всю кар’єру зіграв Ілля Забарний.   У другому таймі замість Гармаша вийшов Бєсєдін і… Перепрошую, Артеме, але це провал. Скільки ще шансів потрібно йому дати, щоб форвард не тільки забив, а щонайменше мав шанс це зробити.  

Динамо програло АЕК у другому турі групи Ліги Європи

    Такої кількості невимушених помилок, скільки сьогодні зробили гравці Динамо, могло вистачити на півсезону. Там десь не добігли, там не розрахували силу передачі, віддали у спину партнеру. Просто жах.   АЕК не показав нічого феноменального, він просто грав не надто жахливо. Просто використав один свій напівмомент і втримав потрібний результат. Динамо тепер далеко від третього місця, і якщо щось не зміниться у грі команди, то кияни навіть не наблизяться до нього.   Динамо – АЕК 0:1   Гол: Д’юрча, 8   Динамо Київ: Бойко – Кендзьора (Караваєв, 68), Забарний, Сирота, Дубінчак – Буяльський, Сидорчук, Андрієвський (Шепелєв, 68) – Циганков, Гармаш (Бєсєдін, 46), Кабаєв (Ванат, 84).   АЕК (Ларнака): Пірич – Кіпрос, Мілічевич, Томович, Гарсія – Понс (Наум, 73), Мамас (Оєр, 64) – Д’юрчо (Енглеза, 77), Тричковскі (Луїш Густаву, 64), Альтман – Олатунджі (Рафа Лопес, 73).  

Джерело

Новости Украины