Джо Джойс: Впевнений, що бій Усик – Ф’юрі відбудеться. Я ж не проти знову побитися з Усиком

Джо Джойс: Впевнений, що бій Усик – Ф’юрі відбудеться. Я ж не проти знову побитися з Усиком

Джо Джойс, фото — Getty Images

Тимчасовий чемпіон WBO у надважкій вазі Джо Джойс прокоментував майбутній об’єднавчий бій між чемпіоном WBA/WBO/IBF/IBO у надважкій вазі Олександром Усиком та володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі.

«Все трохи затягується, але Ф’юрі отримав 70 відсотків загального гонорару. Тому впевнений, що бій відбудеться. Ми всі бачили, що Тайсон розпочав свій тренувальний збір, а Усик, я думаю, вже давно у таборі».

«Я не проти знову побитися з Усиком, але бій проти Ф’юрі більше. Я впевнений у своїх силах, думаю, що проти будь-якого з цих хлопців буде відмінне протистояння, але мені більше подобається варіант із Ф’юрі».

Раніше Джойс уже казав, що бажає взяти в українця реванш за поразку у напівпрофесійній Всесвітній серії боксу (WSB), яку він зазнав у 2013 році.

Читайте також: Красюк: У нас все готове. Залишилося лише отримати підтвердження Ф’юрі. А його немає

Нагадаємо, що Усік прийняв пропозицію Ф’юрі про поділ гонорару 70/30 з умовою, що британець одразу після бою пожертвує один мільйон фунтів Україні. Бій за титул абсолютного чемпіона світу планують провести 29 квітня на стадіоні Уемблі.

Також повідомлялося, що Ф’юрі запропонував Усику не включати до контракту з об’єднавчого бою пункт про реванш. Українець закликав Тайсона підписати договір у первісному вигляді, оскільки можливість реваншу запропонувала саме сторона британця, а промоутер Олександр Красюк припустив, що Ф’юрі уникає бою з Усиком.

Ф’юрі вже відкрив свій тренувальний табір для підготовки до бою з українцем. Британець заявив, що йде із соцмереж на час тренувань у таборі. Усик також веде активну підготовку до поєдинку.

Джерело

Новости Украины