Дмитро Комаров покаже Донеччину у своєму проєкті до річниці війни

Авторський проект «Рік» до річниці повномасштабного російського збройного вторгнення в Україну з репортажами Дмитра Комарова з гарячих точок вийде 24 лютого на 1+1.

З перших днів повномасштабного російського вторгнення Дмитро Комаров перебуває в найгарячіших точках, щоб показати глядачам війну та деокуповані території зовсім з іншого ракурсу. Комаров не залишав України з 24 лютого 2022 року і був одним з перших журналістів, які на власні очі побачили та зафільмували жахіття щойно звільнених Бучі, Ірпеня та Гостомеля.

Він бачив перші емоції людей одразу після деокупації Київщини, Харківщини, Херсонщини. Документальний проект «Рік» від команди «Світу навиворіт» – це авторський погляд Дмитра Комарова на війну з тих ракурсів, які не побачиш в новинах. Він включає репортажі Комарова, який побував у найгарячіших точках, щоб показати глядачам війну із зовсім іншого ракурсу.

«Що, перш за все, просили люди в Бучі? Як перший український танк проїхав до Гостомелю попри підірвані мости? Як виглядав Сєвєродонецьк перед тимчасовою окупацією? І якою була Салтівка в квітні 2022 року, коли ворог намагався зрівняти Харків із землею? Все це – у авторській роботі Дмитра», – йдеться в анонсі.

Як зазначив сам ведучий, це буде неймовірно емоційний проєкт про події, долі та рішення, які формують нашу історію. Під час роботи над проєктом знімальна група неодноразово потрапляла під обстріли, але “камера продовжувала знімати навіть там, де хотілося заплющити очі”..

На кадрах трейлеру є і кадри з міст Донецької області, зокрема з деокупованого Лиману, де також побував Дмитро Комаров. Знімальна група не раз потрапляла під обстріли разом з Силами оборони України.

Та, як згадує Дмитро, камера продовжувала знімати навіть там, де хотілось заплющити очі.

Трейлер програми можна подивитись за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=j9E3RmUbsMQ

Джерело: https://pro100media.com.ua/?p=4936&preview=true

Джерело

Новости Украины