Дніпрянка Анастасія Могилова перемогла у Всесвітньому конкурсі Mrs. World Diversity-2022

В Дубаї завершився всесвітній конкурс Mrs. World Diversity-2022. Він покликаний сприяти культурному різноманіттю націй. І серед учасниць зі всього світу заслужену перемогу отримала представниця України — дніпрянка Анастасія Могилова.

 

 

Про це повідомляє сайт 056 
Професор кафедри маркетингу та волонтер Анастасія вирішила скористатися представленою можливістю та на одному з етапів конкурсу показала війну в Україні, яку візуалізувала на відео. Розбиті цивільні будинки, будівлі цивільної інфраструктури, численні жертви серед мирного населення — все це, під відверту розповідь було вперше так масово представлено в нейтральній країні — Дубаї. Презентацію в шоковому стані дивився переповнений зал з авторитетним жюрі, елітними гостями і конкурсантками. Багато з присутніх не стримували сліз, висловлювали захоплення силою українців та дякували за, хоч і страшну, але правду.
В конкурсі брали участь представниці низки країн, серед яких: Дубаї, Ізраїль, Індія, Таїланд, Германія, Польща, Непал, Туреччина, Казахстан, Узбекистан, Туркменістан.

Новости Украины