Дніпро-1 дебютував у Лізі конференцій з поразки

Дніпро-1 дебютував у Лізі конференцій з поразки

Фото: Getty Images Довбик так і не зумів забити у ворота АЗ

Дніпровська команда поступилася вдома досвідченому нідерландському АЗ Алкмар.

Дніпро-1 не зміг розпочати свою єврокубкову історію у Лізі конференцій з перемоги. Український клуб приймав у першому турі нідерландський АЗ Алкмар і мінімально поступився супернику.

Перший тайм пройшов спокійно. Команди завдали трьох ударів, але всі вони не були точними. Найнебезпечніший момент стався у середині поля, коли Довбик прострілив на Гуцуляка, а захисник АЗ переправив м’яч у стійку воріт.

Однак у другому відрізку гості почали діяти набагато гостріше і врешті-решт змогли забити. Де Віт замкнув передачу Сугаварі прямо з воротарської. Цей м’яч так і залишився єдиним, забитим у матчі.

Ліга конференцій. Група Е. 1 тур

Дніпро-1 — АЗ Алкмар — 0:1

Гол: Де Віт, 63

Дніпро-1: Валеф — Адамюк, Сваток (Танчик, 76), Сарапій, Бузанелло — Пихальонок (Балулі, 70), Бабенко (Громов, 84), Рубчинський (Когут, 76) — Гуцуляк, Довбик, Амаш (Назаренко, 6).

АЗ Алкмар: Верхюлст — Хацідіакос (Сугавара, 62), Беукема, Деккер, Керкез (Де Віт, 62) — Классі, Д. де Віт, Рейндерс — Ев’єн, Одгор (Ладхо, 62), ван Бредероде (Базур, 88).

Попередження: Базур

В іншому матчі групи Е Вадуц зіграв удома у нульову нічию з кіпрським Аполлоном. У другому турі групового етапу Дніпро-1 зіграє з Аполлоном, а АЗ — Вадуцом.

Джерело

Новости Украины