Дніпро-1 наприкінці матчу уникнув поразки від Вадуца

Дніпро-1 наприкінці матчу уникнув поразки від Вадуца

Дніпровський клуб втратив важливі очки у Лізі конференцій, зігравши внічию з командою з Ліхтенштейна.

 

У рамках третього туру групового етапу Ліги конференцій «Дніпро-1» зустрічався з Вадуцом (Ліхтенштейн).   Старт поєдинку видався дуже динамічним: спочатку Пихаленок пробив з радіусу штрафного майданчика, але вище, потім невдала спроба Амаша пробити, але найкраще впорався Довбик, який замкнув простріл Бузанелло.  

Дніпро-1 наприкінці матчу уникнув поразки від Вадуца

  Забивши, Дніпро-1 став грати обережніше, не виходячи у високий пресинг. Вадуц, отримавши простір, став більше тримати м’яч і створив кілька моментів, але вони завершилися неточними ударами.   Підопічні Олександра Кучера трохи зупинилися, чим скористався Вадуц. Зрештою свій момент реалізував Фер, який в один дотик пробив після подачі Ульріха.  

Дніпро-1 наприкінці матчу уникнув поразки від Вадуца

  Пропущений м’яч змусив команди трохи змінити тактику: Вадуц грав другим номером, намагаючись знайти момент на контратаках, а Дніпро-1 почав діяти першим номером. Гарний момент мав Амаш, але він не зумів з кута пробити Шанда, а потім свій чудовий момент мав Бузанелло, проте він не зумів реалізувати вихід один в один після передачі від Пихаленка.   Другий тайм розпочався з гола від Вадуца: Гассер вдало відірвався від суперника при кутовому та пробив точно під перекладину. Другий важкий моральний удар отримав Дніпро-1 за кілька хвилин, адже Лучкевич, який вийшов після перерви вперше після тяжкої травми, отримав пошкодження за кілька хвилин. У результаті він зі сльозами на очах поступився місцем на полі Танчику.   Гості продовжили тиснути на ворота української команди: спочатку вони пробачили, потім Валеф зіграв надійно, а потім м’яч опинився у воротах Дніпра-1, але перед цим було порушення правил на бразильці.   Дніпру-1 знадобилося кілька хвилин, щоб повернутися у гру. Основна небезпека йшла від подач, на які реагував Довбик, однак якщо пробивав сам, то повз, якщо скидав, то захисники накривали наших футболістів.   Нарешті успіх повернувся обличчям до Дніпра-1: Довбик обігрався з Пихаленком, який потім пробив, а м’яч зрикошетував від захисника гостей. Подібний момент виник через кілька хвилин, але Шанд встиг зреагувати після рикошету та перевів м’яч за межі поля.  

Дніпро-1 наприкінці матчу уникнув поразки від Вадуца

  Наприкінці зустрічі дніпровська команда влаштувала штурм воріт, але гольових моментів не створила.   У турнірній таблиці Дніпро-1 після трьох ігор має чотири очки, а на рахунку Вадуца – два бали. Свій матч АЗ та Аполлон проведуть сьогодні (початок о 22:00 за Києвом).   Дніпро-1 – Вадуц 2:2   Голи: Довбик, 6, Пихаленок, 78 – Фер, 26, Гассер, 47   Дніпро-1: Валеф — Адамюк (Лучкевич, 46; Танчик, 50), Сваток, Сарапій, Бузанелло — Рубчинський (Громов, 62), Бабенко, Амаш (Бланко, 46), Пихаленок, Гуцуляк (Горбунов, 46) —   Вадуц: Шанд — Трабер, Ісік, Гассер — Ульріх, Фоссо, Гаїч (Растодер, 72), Фер (Гелзер, 92), Чічек (Гаслер, 72) — Сасере (Джокіч, 73), Зюттер (Омерович, 82).   Попередження: Бланко, Сваток – Фоссо, Джокіч, Омерович        

Джерело

Новости Украины