Допомога на мільйон доларів: Валерій Дубіль та американські партнери реалізують масштабний медичний проект

З перших днів війни Юлія Тимошенко та її команда взяли на себе зобов`язання допомагати медичній галузі країни. Численні візити до прифронтових лікарень та госпіталів, тонни переданих медикаментів, десятки швидких – результат цієї роботи.

 

Народний депутат з Чернігівщини Валерій Дубіль залучив для допомоги Україні багато міжнародних організацій. Однією з них є «Фонд союзників світу». Ця організація неодноразово передавала якісні медикаменти для лікарень України.

 

«Якщо говорити виключно про співпрацю з американцями, то сьогодні ми отримали готові медичні набори для різних напрямків застосування. Урологічні, лапароскопічні, судинні, пакети для гістероскопії, літотомії та для багатьох інших вузькоспеціалізованих напрямків. Наші лікарі ознайомлені з цим переліком і відзначають надзвичайно високу якість американської допомоги. Ціна лише одного пакету варіюється від 500 до 1000 доларів. А таких пакетів сотні», – розповів Валерій Дубіль.

 

Як перший заступник голови парламентського комітету з питань здоров`я нації Валерій Дубіль  добре розуміється де ця допомога треба найбільше. Тісна співпраця відбувається з лікарнями на Донбасі, в Дніпрі, Харкові, Запоріжжі, Києві, Миколаєві, Чернігові, Одесі. Ключову роль в цій роботі відіграють американські фонди – «UCCA Ukrainian Congress Committee  of America», «Revival foundation Washington DC», «U.S.-Ukraine Foundation», «Fortis», «Сentra Health».

 

«Я щиро вдячний нашим американським друзям, усім фондам за постійну допомогу. Зокрема, персонально Роману Романову та Аксенії Крупенко. Вона,  до речі, мешкає в США, однак родом з України. Приїхавши сюди ми тривалий час разом відвідували наших медиків. Зокрема, надали допомогу на моїй батьківщині —  чернігівським лікарням. Зараз пішла нова масштабна хвиля співпраці», – зазначив Валерій Дубіль.

 

Аксенія Крупенко налаштовує логістичні процеси від донорів зі США в Європу та в Україну. У свою чергу Юлія Тимошенко, Віталій Данілов (ред.- депутат від «Батьківщини») та Валерій Дубіль забезпечують доставку до кінцевого отримувача.

 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВАЛЕРІЙ ДУБІЛЬ ПЕРЕДАВ РЯД ВАЖЛИВИХ МЕДИКАМЕНТІВ ДЛЯ ПОТРЕБ ЛІКАРЕНЬ ЧЕРНІГІВЩИНИ. ФОТО

 

Сьогоднішня мета – надати допомогу основним медичним закладам країни, які лікують як поранених військових так і цивільних, що постраждали від війни.

 

Источник

Новости Украины