ДТП в Одеській області: Постраждалих каретою швидкої допомоги доставили до лікарні

У місті Подільськ зіштовхнулися автомобілістка та мотоцикліст: поліцейські розслідують обставини ДТП. Поліцейські попередньо встановили: 38-річна кермувальниця легкового автомобіля, повертаючи ліворуч, не пропустила 34-річного мотоцикліста, який їхав у зустрічному напрямку та мав перевагу у русі. Це призвело до зіткнення транспортних засобів і травмування водія двоколісника та його 27-річної пасажирки. Кермувальниця легковика обійшлася без травм.

Постраждалих каретою швидкої допомоги доставили до лікарні, де чоловіку діагностували перелом руки, а жінці – забій коліна.

Перевірка водіїв на стан сп’яніння показала, що вони були тверезими.

На місці дорожньо-транспортної пригоди працювали співробітники територіального підрозділу поліції. Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках провадження призначено низку експертиз. Транспортні засоби поміщені на арештмайданчик.

Слідство триває.

Джерело

Новости Украины