ДТП в Одеській області: водій у тяжкому стані

На автодорозі Т-16-30 біля головного в’їзного знаку “Кілія” сталася моторошна аварія – автомобіль “ВАЗ 21099” зіштовхнувся з ЗІЛом, в результаті чого водій легковика отримав відкриту травму голови і складний перелом голені . Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.

За попередніми даними, 34-річний мешканець Кілії, рухаючись автомобільною дорогою Т-16-30, не помітив, що їдуча спереду вантажівка попередила про намір з’їхати на грунтову дорогу, через що врізався в неї на швидкості. В результаті удару водія “ВАЗУ” затиснуло в салоні, також він сильно вдарився головою.

Водій вантажівки, місцевий мешканець 1973 року народження, отримав незначні пошкодження і не потребував госпіталізації.

Для визволення водія ВАЗу з салону знадобилася допомога рятівників – працівники 23 ДПРЧ застосували гідравлічний інструмент. В тяжкому стані чоловіка ушпиталили до Кілійської багатопрофільної лікарні, де діагностували складний перелом правої гомілки, а також відкриту черепно-мозкову травму. Наразі, після стабілізації пацієнта, медики проводять обстеження. Як зазначили “БІ” у медзакладі, стан його здоров’я зараз – середньої важкості.

Обставини ДТП розслідує Кілійське відділення поліції.

Джерело

Новости Украины