ДТП в Одеській області: у постраждалого уламкові переломи стегна

Дорожня аварія сталася у місті Подільськ. Поліцейські попередньо встановили, що 61-річний водій мікроавтобуса, виконуючи поворот ліворуч з головної дороги на другорядну, не надав перевагу в русі 17-річному мотоциклісту, який рухався у зустрічному напрямку, і здійснив із ним зіткнення.

Унаслідок ДТП керманич двоколісника травмувався і був госпіталізований до міської лікарні, де йому діагностували політравму, закриті уламкові переломи стегна. У постраждалого у лікарні відібрали біологічні зразки для встановлення наявності алкоголю в організмі.

Керманич мікроавтобуса не постраждав. Його відразу перевірили на стан сп’яніння – він виявився нетверезим.

«Водія мікроавтобуса затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, а транспортні засоби помістили на арештмайданчик. Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом прокурорів Подільської окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що заподіяло потерпілому тяжке тілесне ушкодження. Це правопорушення кваліфікується за ч. 2 ст. 286-1 Кримінального кодексу України і тягне за собою покарання позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Слідство триває», — зазначив т.в.о начальника Подільського районного управління поліції Олег Жуковський.

Джерело

Новости Украины