Двоє жителів Дніпра відправляли в Одесу посилки з боєприпасами

Двоє жителів Дніпра відправляли в Одесу посилки з боєприпасами

Одеські поліцейські повідомили про підозру двом жителям Дніпра у незаконних оборудках з вибуховими пристроями. Чоловіки відправляли в Одесу посилки з небезпечними предметами, ховаючи їх серед побутових речей, та отримували оплату на банківські картки.

Двоє дніпрян віком 28 і 38 років придбали у наразі невстановленої слідством особи гранати різної модифікації і відправили «клієнту» в Одесу, сховавши у каструлі, шлангу для душу тощо. Два замовлення старший за віком чоловік виконав сам, ще одне – спільно з товаришем. Загалом вони збули сім гранат, за які отримали майже 17 тисяч гривень.

Правопорушників поліцейські затримали у Дніпрі. Всі гранати, які ті продали, були вилучені з незаконного обігу. Під час обшуків за місцями мешкання ділків поліцейські вилучили гаджети з інформацією, що має доказове значення у справі, а в оселі молодшого чоловіка ще й 30 набоїв калібру 5х45 мм.

Фігурантам повідомили про підозру у незаконному придбанні, зберіганні та збуті вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу, зокрема вчиненому за попередньою змовою групою осіб. Їм загрожує до семи років позбавлення волі.

Джерело

Новости Украины