«Думав, що загину на полі бою, але вижив і одружився»: у госпіталі на Рівненщині побралися штурмовик і його кохана

За інформацією: Суспільне Рівне.

Фото: Суспільне Рівне

В обласному госпіталі ветеранів війни Андрій освідчився коханій Катерині Кураченко. Тут же вони й одружилися.

"Вона мене у всьому підтримує. Вона — моє життя", — зізнався військовослужбовець.

Фото: Суспільне Рівне

Зі слів Катерини, букет та сукню майбутньому чоловікові до весілля не показувала:

"Він справжній чоловік, він дуже гарний чоловік, він дуже добра людина. Напевно, ось ці всі якості мені сподобались відразу".

Фото: Суспільне Рівне

Фото: Суспільне Рівне

Запропонувала молодятам побратися в медзакладі та організувала церемонію речниця обласного госпіталю ветеранів війни Інна Львівська:

"Мені Андрій відповів: «Я маю плани, коли стану на ноги — зробити пропозицію». І так сталося, що через тиждень після пропозиції у госпіталі він відчув тиск у ногах".

Фахівчиня зі зв’язків з громадськістю обласного госпіталю ветеранів війни Інна Львівська. Фото: Суспільне Рівне

Андрій Печенюк родом з Житомирщини, служив в штурмовому полку Нацполіції "Сафарі". У його складі в липні 2023 року потрапив на фронт, в січні — отримав поранення і його направили на лікування в госпіталь на Рівненщину. Зі слів лікаря фізичної та реабілітаційної медицини Дмитра Разкевича, за цей час, його фізичний стан покращився:

"Пацієнт має травму спинного мозку. Він ще в нас буде проходити декілька реабілітаційних циклів, які допоможуть набуті навички зафіксувати".

Лікар фізичної та реабілітаційної медицини Дмитро Разкевич. Фото: Суспільне Рівне

Асистентка фізичного терапевта Діана Міськевич додала:

"Коли Андрій приїхав, він був маломобільним пацієнтом. Зараз може самостійно повертатися, позиціонувати себе, пересідати без дошки. Спочатку він був не дуже вмотивований, але, коли побачив результат наших занять, він став більш вмотивованим, і зараз він активно працює, сам говорить, що він хоче, що він бажає, які в нього цілі, і ми дослухаємося".

Асистентка фізичного терапевта Діана Міськевич. Фото: Суспільне Рівне

Про плани на спільне майбутнє життя Андрій та Катерина відповіли так:

"Ми мріємо про сімейний будинок, про великий сімейний будинок. Десь далеко від метушні від міста. Тобто якесь таке гніздечко, куди завжди можна поїхати на деякий час і сховатися від якихось моментів. Я його спроектую сам, ще маю освіту будівельника".

Новости Украины