Ексдружина загиблого у Дніпрі заявила, що він не вперше сідав за кермо п’яним

Ексдружина загиблого у Дніпрі заявила, що він не вперше сідав за кермо п'яним

Фото: Суспільне Дніпро

Загиблий під час інциденту з дніпровськими патрульними Джумбері Сілогава не вперше сідав за кермо п’яним. Про це розповіла його колишня дружина та мати його дітей, які на момент трагедії знаходились у авто, Наталія Сілогава у коментарі «Суспільному».

—  Я дітям кажу, чого ви мені не сказали, що тато п’яний?! Вони відповіли: мам, ми йому довіряємо, ми не боялися з ним… Мене обурюють тік-токи, в яких говорять, що там була дружина. Мене там не було. Діти їхали з моїм колишнім чоловіком та його дівчиною. Це для мене дуже важливо, адже мої діти дивляться оці всі соцмережі, і їм дуже неприємно, і коли моїм дітям бажають смерті, — розповіла жінка.

Наразі діти загиблого 14-річний Давид та 12-річний Джумбері потребують психологічної допомоги та невдовзі почнуть займатися зі спеціалістами.

ДБР ще у день інциденту повідомило про ознаки сп’яніння у застреленого чоловіка, проте результатів експертизи ще немає. Сілогава був за кермом, коли патрульні зафіксували порушення ПДД. Проте коли автомобіль зупинився, за кермом вже сиділа дівчина Сілогави.

Смертельний інцидент за участі патрульних стався у Дніпрі 29 серпня. Коли водій та пасажир відмовилися вийти із авто, патрульні почали силою витягати їх із машини та застосували газовий балончик. Під час бійки поліцейський тричі вистрілив у спину пасажирові. 31 серпня патрульного відправили під домашній арешт.

Джерело

Новости Украины