Ексгравець «Динамо» Віда захворів на COVID-19: хорват інфікований зіграв проти Туреччини

У Віди – коронавірус
/ Getty Images

У середу, 11 листопада, збірна Хорватії у шаленій перестрілці розписала бойову нічию проти Туреччини. Колишній захисник «Динамо» Домагой Віда інфікований коронавірус зіграв за хорватів.

Хорватський захисник Домагой Віда вивів команду на поле з капітанською пов’язкою. Але на другу частину гри гравець вже не вийшов. Перша 45-хвилинка завершилась із рахунком 2:1 на користь Туреччини. У перерві ексдинамівцю сповістили неприємну звістку – у нього виявили позитивний тест на коронавірус. Про це йдеться в офіційному документі збірної Хорватії.

Варте уваги Суперник України у Лізі націй – Німеччина мінімально здолала Чехію: відео

У збірної Хорватії проблеми

У понеділок перед грою всі гравці здавали тести на коронавірус, які всі показали негативні результати. Вранці в середу було проведено ще один етап здачі мазків, який мав визначити, чи зможуть всі готуватись до матчу проти Швеції у Лізі націй.

Федерація отримала результати тестів лише сьогодні після півночі за місцевим часом, з яких стало зрозуміло, що Віда захворів на COVID-19. Перша інформація про інфікування лідера збірної Хорватії була отримана у штаб команди наприкінці першого тайму.

По перерві Віда був одразу замінений та відправлений на самоізоляцію, яку він проведе у Стамбулі.

Додамо, що команди ще тричі відзначились у зустрічі та встановили остаточний рахунок – 3:3.

Источник

Новости Украины