Фаніян: Буде великий вечір боксу 3 серпня

Фаніян: Буде великий вечір боксу 3 серпня

Арам Фаниян, facebook.com/spartaboxfaniianpromotions

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24-2, 6 КО) анонсував повернення на ринг 3 серпня.

“Це буде справді великий вечір боксу, який матиме дуже важливу мету – благодійну. Я переконаний, що ми покажемо класний бокс, глядачі точно будуть задоволені, і в той же час ми зможемо зібрати кошти для наших військових, які прямо зараз захищають нашу державу від ворога”.

“До речі, я вже знаю пари вечора боксу. Можу вас запевнити, що ви не повинні пропустити цю подію, буде дуже цікаво”.

Свій останній бій Арам Фаніян провів 20 січня, нокаутувавши мексиканця Франциско Меркадо у бою за вакантний титул WBF у першій напівсередній вазі. Ця зустріч стала центральною у рамках вечора боксу у київському Палаці спорту, організованого промоутерською компанією Sparta Boxing Promotions.

На івенті вдалося зібрати значну суму для проекту UNITED24 з відновлення спортивної школи у Миколаєві. Також у рамках події відбувся аукціон із цінними спортивними та військовими лотами, а виручені з нього кошти будуть передані зведеному воєнізованому підрозділу патрульної поліції ім. Нестора Махна та Ударної роті БпАК «Бойові Хрущі».

Джерело

Новости Украины