ФІФА відібрала в іспанських фанатів прапор Азова на ЧС-2022

ФІФА відібрала в іспанських фанатів прапор Азова на ЧС-2022

Фото: Facebook Вболівальники Іспанії підтримали полк Азов

Представники Міжнародної федерації футболу продовжують проводити політику подвійних стандартів.

У ФІФА продовжують спроби всидіти на двох стільцях. З одного боку, організація усунула від міжнародних поєдинків збірну країни-агресора, а з іншого намагається всіма силами забрати будь-які згадки про війну в Україні.

Черговий скандальний епізод стався під час матчу ЧС-2022. Представники ФІФА вилучили в іспанських уболівальників український прапор із зображенням символіки полку Азов.

Інцидент стався під час поєдинку другого туру групового раунду турніру між Іспанією та Німеччиною. І про нього розповів колишній нападаючий збірної України Роман Зозуля.

«ФІФА — жертви російської пропаганди.

Учора під час матчу Німеччина — Іспанія іспанські вболівальники розгорнули великий прапор України із символікою нашого героїчного полку Азов. За кілька хвилин з’явилися представники ФІФА та вилучили прапор за те, що він порушує якісь там стандарти в їхніх головах і нібито заборонений.

Весь світ захоплено спостерігав за титанічним протистоянням наших захисників Маріуполя. Весь світ бачить, хто є країною-терористом та чиї військові — це окупанти, злочинці, терористи, садисти та зеки. Але в зазомбованій ФІФА нічого не бачать і не чують.

Сподіваюся, що УАФ і Міністерство молоді та спорту теж відреагують на таку ганебну поведінку представників ФІФА, а ті одноклітинні організми, які заборонили піднімати наш прапор на трибунах, вибачать і нарешті вивчать історію питання не за кремлівськими темниками», — написав Зозуля у себе в Facebook, прикріпивши фото з того матчу.

ФІФА відібрала в іспанських фанатів прапор Азова на ЧС-2022

   Іспанські фанати із прапором Азова

ФІФА відібрала в іспанських фанатів прапор Азова на ЧС-2022

   Прапор Азова на трибунах під час матчу Іспанія — Німеччина

Нагадаємо, що під час матчу ЧС-2022 Португалія — Уругвай на поле вибіг фанат, закликавши допомогти Україні.

Джерело

Новости Украины