Філ Невілл: Я не заперечую інтересу Інтера Майамі до Мессі та Бускетса

Філ Невілл: Я не заперечую інтересу Інтера Майамі до Мессі та Бускетса

Фил Невилл, Getty Images

Головний тренер Інтера Майамі Філ Невілл підтвердив інтерес клубу до нападника ПСЖ Ліонеля Мессі та півзахисника Барселони Серхіо Бускетса.

«Я не збираюся нічого заперечувати і не говоритиму, що інформація про наш інтерес до Ліонеля Мессі та Серхі Бускетса не правдива. З того часу, як я прийшов до Майамі, нас пов’язували з будь-яким топ-гравцем світового футболу».

«За нас грали Гонсало Ігуаїн та Блез Матюїді. Тепер, коли вони завершили кар’єри, ми маємо можливість підписати гравців, чиї зарплати виходитимуть за ліміт ліги. Ми хочемо, щоб у цьому клубі виступали найкращі гравці світу. Мессі та Бускетс, як і раніше, можуть принести величезну користь нашому клубу. А для МЛС це стало б поворотним моментом.

Читайте також: Бускетс близький до переходу в Інтер Майамі після закінчення контракту з Барселоною

Нагадаємо, що ПСЖ продовжує вести переговори щодо продовження контракту з Мессі. Чинна угода аргентинця з ПСЖ закінчується влітку 2023 року.

Раніше український захисник Сергій Кривцов підписав контракт із клубом Інтер Майамі до кінця сезону 2024 року з опцією продовження ще на один сезон.

Інтер Майамі посів шосте місце Східної конференції регулярного сезону та вибув до 1/8 фіналу плей-офф МЛС-2022. Новий сезон в елітному дивізіоні США стартує 25 лютого.

Джерело

Новости Украины