ФК «Кудрівка» – цілком обґрунтовані перспективи

В силу об’єктивних обставин (важкої економічної ситуації, недостатнього фінансування та відсутності належної інфраструктури) рівень українського футболу серед команд Прем’єр-Ліги впродовж останніх років дещо знижується. Поряд з цим це дає змогу новим командам, про які фахівці футболу ще кілька років назад навіть не чули, проявити себе на вищих щаблях футбольних змагань, перевірити свої сили у протистоянні з іменитими грандами на кшталт київського Динамо чи донецького Шахтаря.

ФК «Кудрівка» — на шляху до нових перемог

Зважаючи на цілком пристойні результати виступів у вищому дивізіоні українського футболу сільських футбольних колективів, яким є «Колос» з села Ковалівка Білоцерківського району Київської області та «Інгулець» з села Петрово Кіровоградської області, багато з керівників та успішних менеджерів колективів, що представляють аматорський футбол, обґрунтовано задумуються над підвищенням свого статусу шляхом переходу в професіонали.

Серед таких колективів футбольні фахівці відзначають команду «Кудрівка», яка завдячуючи граючому президентові клубу, досвідченому тренерському штабу впевнено крокує до вершин українського футболу. Свідченням цьому є результати виступів колективів, яких об’єднує назва «Кудрівка» в 2021 році. В активі команд, що виступають під прапорами «Кудрівка» в минулому році майже двадцять футбольних трофеїв різного штибу, від всеукраїнського до районного рівня.

Зокрема, в 2021 році учасники футбольних дружин «Кудрівки» стали:

  • чемпіонами Чернігівської області та Києво-Святошинського району;
  • володарями кубка Чернігівської області, Києво-Святошинського та Менського району, тріумфаторами суперкубка Київської області
  • переможцями всеукраїнського турніру серед ветеранських команд +35 та +45.

Впевнено крокує до перемоги в чемпіонаті Асоціації аматорського футболу України 2021-2022 ФК «Кудрівка», яка за підсумками першого етапу чемпіонату займає друге місце в групі 2, відстаючи від лідера всього лиш на два очки. Таблицю можна переглянути тут: https://kudrivka.com.ua/table/chempionat-ukraini-sered-amatoriv-2021-2022-grupa-2/.

ФК «Кудрівка» у професійному футболі — цілком закономірна реальність

Зважаючи на результати виступів в аматорському футболі та реально оцінюючи перспективи керівництво клубу вирішило підвищити статус команди та подало відповідну заявку до ПФЛ для атестації футбольного колективу «Кудрівка» з Чернігівської області серед професійних команд. Подана заявка зовсім не означає, що команда припинить виступи в аматорському футболі, зовсім ні.

Адже для керівництва клубу було і залишається розвиток місцевого футболу, залучення все більшості кількості дітей до цього прекрасного виду спорту. Саме тому в цьому і наступних роках команда буде всебічно підтримувати діяльність футбольної академії в Ірпені під Києвом, де мають змогу займатися майже 500 діток та в Чернігівській області, де при футбольному клубі відточують майстерність ще 170 вихованців – майбутніх футболістів основного складу.

Впевненість у позитивному результаті розгляду заявки делегатами ПФЛ додає суттєве зміцнення матеріально-технічної бази клубу. Зокрема, вже в поточному році планується завершення спорудження місцевого стадіону «Кудрівка-Арена» на 1500 місць, запрацює електронне табло та готель при стадіоні.

Отож, ФК «Кудрівка» з впевненістю дивиться у майбутнє, а перемоги клубу у професійному футболі вже не за горами. Слідкуйте за клубом на офіційному сайті https://kudrivka.com.ua/ та в соцмережах.

Новости Украины