Фремптон: Рухливість Усика виявиться Дюбуа не по зубах

Фремптон: Рухливість Усика виявиться Дюбуа не по зубах

Александр Усик, фото — Getty Images

Колишній чемпіон світу у двох дивізіонах Карл Фремптон прокоментував можливий бій чемпіона WBA/WBO/IBF/IBO у надважкій вазі Олександра Усика з британцем Данієлем Дюбуа.

«Важко знайти аргументи, чому Дюбуа може перемогти. Я вважаю, що він потужний панчер, і ви можете побачити, що Даніель б’є дуже сильно. Дюбуа – великий і атлетичний хлопець, він набагато більший за Усика. Але мені здається, що рухливість Олександра виявиться йому не по зубах».

«Мені здається, що бій може навіть закінчитися у пізніх раундах. На мою думку, це дуже складне завдання для Дюбуа. Але треба пам’ятати, що Даніель дуже молодий. У нього ще багато часу, щоб здобути титул чемпіона світу».

WBA зобов’язала Усика провести захист титулу проти Даніеля Дюбуа і призначила 30-денний термін для узгодження деталей бою. Усик повідомляв, що планує провести поєдинок із британцем наприкінці літа. Промоутер Усика – Олександр Красюк заявив, що якщо по бою з Дюбуа сторони не домовляться до 3 травня, то будуть оголошені промоутерські торги.

Команда британця відправила WBA медичне підтвердження, що боксер відновився після травми, отриманої в останньому поєдинку з Кевіном Лереном. Якщо Дюбуа не встигатиме підготуватися до поєдинку, українець готовий зустрітися з претендентом на пояс IBF Філіпом Хрговичем.

Джерело

Новости Украины