«Гент» звільнив тренера перед Лігою чемпіонів: у наставника був конфлікт з українцем Яремчуком

Ласло Белені
/ kaagent.be

Бельгійський «Гент» офіційно оголосив про відставку головного тренера Ласло Белені. Співпрацю з 67-річним фахівцем було припинено через несприятливу ​​атмосферу в колективі.

«Гент» 14 вересня повідомив, що обов’язки головного тренера буде виконувати Вім Де Деккер. Він був асистентом Белені в «Антверпені» та «Генті».

До теми Футболіст збірної України Яремчук попросив виключити його з європейського клубу

«Гент» залишився без тренера перед ЛЧ

Бельгійський клуб, у якому виступають гравці збірної України Роман Яремчук, Роман Безус та Ігор Пластун, 15-го вересня розпочинає боротьбу в Лізі чемпіонів.

У 3-у раунді кваліфікації бельгійці зустрінуться з австрійським «Рапідом». У випадку перемоги «Гент» зіграє з переможцем матчу «Динамо» – АЗ.

Зазначимо, що після п’яти турів у чемпіонаті Бельгії «Гент» йде на 16-му місці. Під керівництвом Белені бельгійська команда виграла один матч і двічі програла.

Белені очолив «Гент» у серпні 2020 року.

Конфлікт з Яремчуком

30 серпня «Гент» мінімально обіграв «Мехелен». Після матчу Яремчук залишився незадоволений грою команди. Зокрема, український футболіст заявив, що «Гент» грає, як команда з другого дивізіону.

Це не сподобалося тренеру Ласло Белені. Він заявив, що Яремчуку слід підшукати іншу команду.

Також слова гравця збірної України прокоментував захисник «Гента» Алессіо Кастро-Монтес. Він вважає таке висловлювання на адресу команди занадто грубим та неправильним.

Згодом стало відомо, що конфлікт залагоджено, про що заявляв Белені. Однак Яремчук не потрапив у заявку на матч проти «Ейпена» (1:2). Белені пояснив це втомою Романа після виклику в збірну України.

Источник

Новости Украины