«Героям»: лідер тернопільського гурту СКАЙ та інші артисти записали пісню на підтримку Білорусі (ВІДЕО)

Нещодавно в мережі YouTube відбулась офіційна прем’єра пісні «Героям» на підтримку білоруського народу, який переживає зараз революційні часи.

Як інформують «Тернополяни», разом із іншими українськими артистами її виконав фронтмен тернопільського гурту СКАЙ — Олег Собчук.

Автор композиції — лідер групи «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» Сергій Танчинець. Саме він запропонував записати музикантам спільну пісню та відзняти кліп на неї. Головне гасло «Героям» — «Ніщо не зупинить ідею, час якої настав…». Ця фраза часто повторюється у пісні та має на меті підтримати зміни, що зараз відбуваються у Білорусі.

«Трохи бекстейджу..Стосовно пісні і кліпу #героям, це саме той рідкісний випадок коли вийшло просто, швидко і по справжньому.. На одному диханні. Пісня сильна і потрібна — Sergii Tanchynets respect. Кліп відповідно теж такий. Режисер — Artem Grygoryan. Усі молодці! Мав за честь. Дай Боже!», — написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук Олег Собчук.

До слова, відео на пісню у мережі YouTube лише за три дні назбирав майже 450 тисяч переглядів. Пропонуємо вашій увазі кліп на пісню БЕZ ОБМЕЖЕНЬ feat. KOZAK SYSTEM & СКАЙ & Артур Данієлян – «Героям» :

Источник

Новости Украины