Гінзбург: У мене контракт з Прометеєм на наступний рік, і клуб планує виступати в Єврокубку

Тренер не виключає варіанту поєднання роботи в клубі та в одній із національних збірних

Гінзбург: У мене контракт з Прометеєм на наступний рік, і клуб планує виступати в Єврокубку

Ронен Гинзбург, фото — prometeybc.com

Головний тренер Прометея Ронен Гінзбург має намір залишитися в команді у наступному сезоні.

“У мене є контракт з клубом на наступний рік, і, наскільки я знаю, наш президент хоче продовжувати грати у Єврокубку. Єдине, чого я поки що не знаю – буде це у Латвії чи у якійсь іншій країні. Звісно ж, хотілося б повернутися в Україну та грати у Дніпрі, але війна продовжує бути проблемою”.

“Загалом, це добре, що ми постійно нагадуємо, що український баскетбол ще існує – і на клубному рівні, і на рівні національної команди. Добре, що це бачить світ, і що це бачать в Україні також. Тож, думаю, що якщо не трапиться нічого зовсім вже серйозного, ми продовжимо грати у Ризі чи у іншому місті, і збиратимемо склад на наступний сезон”.

“Питання у тому, де саме ми гратимемо – у Єврокубку чи у Євролізі. Бо від цього залежатиме бюджет команди, та й взагалі все”.

“Я доволі давно повідомив федерації, що залишу збірну Чехії ще перед цим літом. Влітку мені треба буде трохи відпочити. Насправді, я не виключаю того, що можу очолити якусь національну команду із великими амбіціями та хорошими гравцями. Але так – Прометей є моїм пріоритетом номер один”.

Гінзбург очолює Прометей з квітня 2021 року. Під його керівництвом команда вперше в історії стала чемпіоном України.

Прометей з першого місця кваліфікувався до плей-оф Єврокубку. В 1/8 фіналу українська команда зіграє з Гамбургом.

Джерело

Новости Украины