Гірн: Джошуа потрібен ще один підготовчий бій, перш ніж битися з Ф’юрі або Вайлдером

Гірн: Джошуа потрібен ще один підготовчий бій, перш ніж битися з Ф’юрі або Вайлдером

Энтони Джошуа, фото — Getty Images

Промоутер Едді Гірн розповів, що має намір організувати ще один підготовчий бій для екс-чемпіона світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа, перш ніж британець зможе вийти на ринг із Тайсоном Ф’юрі чи Деонтеєм Вайлдером.

“Спільне відчуття, що нам потрібен ще один бій. На рівень вищий за Франкліна, щоб зібратися і продовжувати вдосконалюватися”, – сказав промоутер.

“Ми також знаємо, що бій із Тайсоном Ф’юрі, якщо він взагалі відбудеться, можливий влітку і це може бути єдиний шанс. Це важке рішення. Якщо ми хочемо продовжувати вдосконалюватися, продовжувати боксерське життя і виводити форму на максимум, то нам слід влаштувати ще один бій”.

“Імпульс є ключовим для Ей-Джея. Він боксував двічі на рік і один раз на рік після пандемії протягом останніх трьох або чотирьох років. Я хочу, щоб він боксував у липні, а потім у грудні. Я думаю, йому буде дуже корисно взяти пару тижнів відпустки, а потім відразу повернутися до Техасу з тренером Дерріком Джеймсом”.

“Кожен фанат і кожен телеведучий скаже: “Дайте нам Ф’юрі. Дайте нам Вайлдера”. Я відчуваю, що нам слід йти цим шляхом. Ще один бій під керівництвом Дерріка Джеймса зміцнить цю впевненість”.

Джошуа у своєму останньому поєдинку переміг Джермейна Франкліна одноголосним рішенням суддів. Бій тривав усі 12 раундів. Усі судді віддали перемогу Джошуа – 118-111 та двічі по 117-112.

Це перша перемога Джошуа після двох поразок поспіль Олександру Усику. Після другої поразки від Усика, Ентоні вів переговори про бій із володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі, проте сторони не зуміли домовитися.

Джерело

Новости Украины