Гол Сікана приніс молодіжній збірній України перемогу над Данією у спарингу

Гол Сікана приніс молодіжній збірній України перемогу над Данією у спарингу

Сборная Украины U-21. Фото — uaf.ua

Збірна України U-21 провела перший контрольний матч на зборі у Туреччині. Синьо-жовті здобули перемогу над однолітками з Данії – 3:2.

У середині першого тайму Максим Брагару вивів українців уперед, скориставшись передачею Олександра Драмбаєва. На 40-й хвилині данці могли відігратися, але Вахід Фагір не реалізував пенальті.

Після перерви Данія все ж таки зрівняла рахунок зусиллями Матіаса Квістгордена. Повернув перевагу Україні Олег Очеретько, який прицільно пробив з-за меж штрафного майданчика.

На 84-й хвилині Данія здобула право на ще один пенальті. Мауріц Кьєргор був точний з одинадцятиметрової позначки та повернув паритет на табло.

У компенсований час перемогу Україні U-21 приніс Данило Сікан, який зіграв на добиванні.

Наступний спаринг синьо-жовті зіграють 27 березня з Італією. Зустріч у Реджо-ді-Калабрія розпочнеться о 21:00 за київським часом.

Збірна України U-21 потрапила до групи В на Євро-2023, де зіграє з Румунією, Хорватією та Іспанією. У плей-офф молодіжного чемпіонату Європи вийдуть по дві найкращі команди з кожного квартету.

  • Контрольний матч

Данія U-21 – Україна U-21 – 2:3 (0:1)

Голи: Квістгорден, 47, Кьєргор, 85 (пен.) – Брагару, 22, Очеретько, 68, Сікан, 90+4

Україна U-21 (стартовий склад): Фесюн – Роман, Дідик, Боль, Драмбаєв – Рубчинський, Желізко, Очеретько, Назаренко, Брагару – Кухаревич.

Джерело

Новости Украины