«Голос» висунув Ярослава Рущишина на мера Львова

Ярослав Рущишин — фото "Голосу"

20 серпня львівський бізнесмен Ярослав Рущишин оголосив про намір кандидувати на посаду міського голови Львова. Чинний народний депутат балотуватиметься від партії «Голос».

Ярослав Рущишин, фото зі сторінки «Голосу»

Про те, що братиме участь у виборчій гонці, Ярослав Рущишин повідомив під час відкритої зустрічі з львів’янами. “Після довгих років навчання та праці у Львові і за його межами, я точно знаю, що наше місто недооцінене. Потенціал Львова прихований, мов би скутий, і всі процеси налаштовані на те, щоб якось протриматися, вижити, але не розвиватися. Львів здатен на більше. Саме це мене спонукає кандидувати на посаду міського голови. Наша команда йде на місцеві вибори з наступальною стратегією, ми беремо відповідальність за її втілення іі знаємо як вивести наше місто на мапу світу”, – заявив він.

Довідково: Ярослав Рущишин народився 1967 року у Львові. Навчався у Львівському торговельно-економічному інституті, Києво-Могилянській академії та вивчав право у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. Працював електромонтером у «Львівприладі», потім заснував мережу швейних фабрик АТ «Троттола». Був головою Студентського братства ЛТЕІ. Згодом став співзасновником Мистецького об’єднання «Дзиґа», Lviv Business School (LvBS) , Комітет підприємців Львівщини та інших проєктів. Сенатор УКУ та член Унівської групи. На парламентських виборах 2019 року пройшов від округу №117 у Львові, з того часу є членом депутатської фракції «Голос» у Верховній Раді України 9-го скликання.

Читайте також: Андрій Садовий заявив, що знову балотуватиметься на мера Львова у 2020 році, — ВІДЕО

За матеріалами «Голосу»

Источник

Новости Украины