Господарів собак у Львові закликають прибирати за своїми улюбленцями

У Львові власників тварин закликають продемонструвати культуру прибирання за чотирилапими.

Відділ промоції міста став ініціатором розробки макетів та розміщення соціальної реклами «Прибираймо за своїми улюбленцями», яку планують поширити на конструкціях зовнішньої реклами по Львову. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

«Тема прибирання за своїми улюбленцями в парках, на вулицях, майданчиках чи доріжках на сьогодні у Львові є дуже актуальна. Ми знаємо, що є різні способи донести інформацію до господарів тварин, тому пропонуємо один з них, візуально-естетичний, який нагадує про важливість такого догляду за своїми тваринами для тих, хто забуває про це. І з великою повагою ставимось до тих, хто свідомо ставиться до цього питання, прибирає і показує приклад власної відповідальності!», — зазначила керівниця управління зовнішніх зв’язків і промоції Тетяна Хабібрахманова.

Власників собак закликають бути відповідальними, Фото: ЛМР

До такої ініціативи відділу долучилась радниця міського голови Львова Ірина Оршак та запропонувала провести акцію «Я — відповідальний господар» і запросила усіх власників чотирилапих на прогулянку парком І. Франка, яка відбудеться у суботу, 6 березня, о 12.00 год. Зустріч біля головного входу (з вул. Січових Стрільців).

«З допомогою таких заходів львів’яни зможуть показати приклад, як діють справжні відповідальні господарі своїх домашніх улюбленців», — підсумувала Ірина Оршак.

Читайте також: Ведмеді вже прокинулися. Притулок “Домажир” запрошує відвідувачів, — ВІДЕО

Фото на головній: zoobonus.ua

Источник

Новости Украины