Громада у Харківській області купує костюм Патрона

Відділ культури, туризму, молоді та спорту планує підписати угоду.

У громаду куплять костюми Патрона, пасхального кролика та сніговика Олафа.

Відділ культури, туризму, молоді та спорту Нововодолазької селищної ради хоче придбати костюми аніматорів. Про це пише Харківський антикорупційний центр із посиланням на систему публічних закупівель ProZorro.

Переможцем на дендері стала фізична особа-підприємець Юлія Кузьоменська. Однак інших учасників торгів не було, також не відображена дата проведення аукціону. Відділ підпише угоду саме із цим ФОПом. Сума угоди складе 30 560 гривень.

У Новій Водолазі вирішили купити костюми аніматорів — «Пес Патрон», «Лялька LOL», «Міккі Маус», «Янгол», «Ведмідь», «Весна», «Пасхальний кролик», «Сніговик Олаф», «Єдиноріг», «Масниця», NEON PARTY. 11 костюмів мають віддати замовнику до 31 грудня 2023 року. З цією фірмою Нововодолазька селищна рада вже працювала.

«ФОП Кузьоменська Юлія В’ячеславівна є постійним підрядником Нововодолазької селищної ради та її структурних підрозділів. Лише з відділом освіти підприємниця уклала 88 угод», — розповіли у ХАЦі.

Як писав UA-NEWS.in.ua, підприємство «Шебелинкагазвидобування» оголосило конкурс на закупівлю сувенірів на два мільйони гривень. На таку ж суму планують укласти договір на проведення свят на території громад Харківщини.

Джерело

Новости Украины