Гвоздик: Навіть якщо Гейні буде трохи кращим, у рівному бою перемогу віддадуть Ломаченку

Гвоздик: Навіть якщо Гейні буде трохи кращим, у рівному бою перемогу віддадуть Ломаченку

Девин Хэйни и Василий Ломаченко, фото — twitter.com/trboxing

Колишній чемпіон світу у напівважкій вазі Олександр Гвоздик поділився своєю думкою про бій між Девіном Гейні та Василем Ломаченком за статус абсолютного чемпіона світу у легкій вазі. За його словами, не треба недооцінювати українського екс-чемпіона.

“Я дивився, що показують букмекери, що Гейні – фаворит. Але, не треба недооцінювати Ломаченка. Мені здається, він супер мотивований. Тому це буде цікавий бій”.

“Не забувайте, що Гейні проводить останній бій з Top Rank. А наскільки мені відомо, Top Rank нікого не залишає з поясами. Тому мені здається, що навіть якщо Гейні буде трохи кращим, у рівному бою перемогу віддадуть Ломаченку. Щоб потім його звести зі Стівенсоном, про що вже казав Боб Арум”, – розповів Гвоздик.

Читайте також: Гейні: Ломаченко найкращий боксер на папері, але чим сильніший суперник, тим краще виступаю я

Бій Ломаченко — Гейні відбудеться 20 травня у Лас-Вегасі на арені MGM Grand Garden і транслюватиметься системою PPV на телеканалі ESPN+.

Ломаченко у своєму останньому бою переміг американця Джемейна Ортіса. Для українця це був перший та єдиний поєдинок протягом 10 місяців.

У жовтні минулого року Гейні повторно виграв у Джорджа Камбососа та зберіг чемпіонські титули WBC, WBA Super, IBF та WBO у легкій вазі.

Джерело

Новости Украины